Modele de subiecte definitivat educatoare

18/02/19 11:25 PM

Potrivit ministerului Educaţiei, portofoliul profesional evaluează Decker de competenţă didactică şi este alcătuit de fiecare candidat PE parcursul unui semestru. Acesta cuprinde curriculum vitae, autoevaluarea portofoliului profesional şi o scrisoare de intenţie ce va conţine între 200 şi 400 de cuvinte, în Care se prezintă motivaţia participării la examenul de définitivat, obiectivele şi aşteptările PROPRII în formarea personală ca Profesor, autoevaluarea activităţii/experienţei câştigate PE parcursul semestrului, autoaprecierea portofoliului profesional şi propuneri de ameliorare. Tot în cuprinsul portofoliului trebuie să fie un raport de progres Şcolar, minimum 10 proiecte didactice, catalogul profesorului şi resursele didactique adaptate nivelului clasei. Dana, o tânara educatoare DIN Capitală, susţine că subiectele au fost mai uşoare decat se aştepta. Lucrezia de Doi Ani cu preşcolarii şi şi-a Dorit de Mică să fie educatoare. Titularizarea e PE 12 iulie. Vezi Proiectul metodologiei aici: proiect metodologie-titularizare 2017 la educație muzicală are cineva materiale? Orice… Din Istoria muzicii românești și Universale, forme, folclor…. Aștept răspunsuri.. Mulțumesc! Buna Seara. Pentru Asistenta Medicala Generala, Maistri instructori, nu sunt modele de subiecte PT examenul de définitivat? Aici Poti comenta articolul, Poti Céré informatii sau Poti oferi chiar tu Altora informatii utile… Pentru Transporturi rutiere profesori nu sunt modele de subiecte PT examenul de définitivat 2017? Primele rezultate vor fi afişate Marţi, 25 aprilie, la centrele de examen şi PE definitivat.edu.ro.

Dispuaţiile vor fi depuse în centrele de examen, conformez calendarului aprobat, în zilele de 25 aprilie, după afişarea rezultatelor, şi 26 aprilie. Rezultatele finale se afişează la centrele de examen şi pe site-ul examenului, duminică, 30 aprilie. Buna Ziua, va rog spuneti-mi Dacă in anul 2017 se da définitionsvatul înaintea titularizării. Aveți idee Cam Când va fi titularizarea. Multumesc “pentru cine a învăţat, subiectele au fost uşoare. Am dat şi anul trecut, dar nu am reuşit, Dar cred că anul acesta voi Lua examenul. AM învăţat mai mult decat anul trecut, a fost o lecţie pentru mine primul examenul. Dacă Îţi faci treaba cu suempul, nu te gândeşti la salariu.

Poate fi şi asta o bază, Dar va Veni şi bănuţul. Este foarte impotant acest examen pentru că în următorii Ani ne depunem dosarul pentru următoarea treaptă “, a explicat Dumitru Gabor, Profesor de religie. “A fost simplu, a fost un ansamblu la tot CEEA CE conţine Cartea de Consiliere. Este prima dată Când DAU définitivatul, Dar titularizarea am dat-o de mai multe ori. Inspecţiile au fost foarte simple pentru că sunt în sistem DIN 2009. Mie imi place foarte mult meseria asta şi asta Vreau să FAC în continuare, nu mĂ gândesc la Bani. M-am uitat şi PE subiectele de anul trecut şi acum au fost mai uşoare “, a declarat Antoaneta Stanciu, cadru Didactic. Peste şase MII de profesori au susţinut, joi, Proba scrisă a examenului de définitivat. TestArea nu le-a creat probleme, aşa cum s-ar fi aşteptat Unii dintre EI, iar subiectele au fost similare cu cele pe care trebuie să le rezolve absolvenţii de Liceu la examenul de bacalaureat.

Posted by admin | in Uncategorized | No Comments »

Comments are closed.